Krakow, here we come


Imrgon, lr rättare sagt inatt, bär det av på klassresa. Vi är borta en vecka och kommer hem nästa lördag. Vi åker med två bussar ner till Helsingfors, därifrån över till Tallin, därifrån kör vi till Riga och övernattar där. Nästa dag på eftermiddagen åker vi vidare till Warzawa och sover där en natt. Tidigt på morgonen åker vi via Auschwitz till Krakow där vi bor tre dagar. Tredje dagen åker vi till Zary i Polen nära tyska gränsen, och övernattar där. Nästa dag åker vi till Berlin och har en heldag där innan vi åker till Rostock och tar nattförjan över till Trelleborg. Från Trelleborg åker vi upp via Gränna och till Sthlm och därifrån åker vi nattfärja till Åbo, och nästa dag från Åbo och hem.

Ikv är det packning som gäller, måste packa smart och få med mej allt viktigt. Alla valutor..lati, sloti, euro och kronor, pass, sjukförsäkringskort, kamera och laddare, telefon och laddare, solglasögon, mediciner, kläder och skor, smink, hårprodukter, volumemaster, tandborste, tandkräm, godis, 6 vattenflaskor m.m. Och när vi är där får vi inte dricka kranvatten, inte ens borsta tänderna i det, inte äta ägg, glass, råa grönsaker lr frukter, majonäs och inte heller kyckling. Men jag tror jag nöjer mej med att ta med eget vatten ^^

Nåja, ute är det jätte varmt och förhoppningsvis är det ännu varmare i Polen! Men dock inte för varmt..aldrig blir man nöjd. Men ha d så bra allhop så hörs vi om 1 vecka!

Kommentarer
Postat av: mikaela

damn you, jag som trodde jag hade fått många trevliga kommentarer och så var det i princip samma ;)

2009-04-25 @ 14:57:07
URL: http://yllestrumpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0