Igår

Igår kom ju som sagt Kristian hit, så klockan två hämtade jag honom från flyget. ^^ Efter att vi ätit pannkakor med sylt ute och hälsat på katterna i uteburen åkte vi ut till villan. Där satte vi på musik och lade oss för att sola på bryggan, det var så varmt, det blåste knappt nåt ens ute vid villan vid havet! När vi kom hem väntade en god middag som mamma hade gjort. Till efterätt var det havtornskräm med glass! På kvällen åkte vi för att handla mat att grilla och godis och chips och sånt. Åh va vi handlade mycket gott, jag blir hungrig bara ja tänker på d! Jag hade bakat en kladdkaka på förmiddagen igår så när vi kom hem myste vi med en film, kladdkaka och godis ^^

Sol och Bad

Idag har det också varit över 20 grader här, och det är så skönt!

På förmiddagen slet jag i stallet och mockade åt 5 hästar och bytte vatten och sånt. På eftermiddagen åkte jag in till stan och hämtade upp Soffi på vägen dit. Sen tillbringade vi dagen på Sandö i bikinis. Vi hade jätte mysigt och varmt, åt frukt, läste SOLO, kollade in allt okänt och känt folk och tog ett dopp oxå! Det var mer folk idag än igår men ändå inte så man behövde trängas. Vattnet var jätte skönt å härligt! När man ligger där i sanden och börjar få riktigt varmt är det så skönt att gå i  ner i vattnet, svalka av sig och simma några simtag och sen gå upp och lägga sig för att torka i solen, d e nog en riktig sommarkänsla! ^^  När vi tyckte att vi solat klart åkte vi in till stan och åt varsin glass på torget, jag åt en med en chokladboll och en tuplaboll. Tuplaglassen var något nytt och den var riktigt god, så prova den om ni inte redan har gjort det!

Ikv har jag tagit en härlig sommarridtur på Odin ute i det fria på åkervägen. Det var så varmt ännu ikv att man inte behövde någon tröja, det var så skönt! Odin var lika snäll och lugn som vanligt, och lunkade glatt på framåt.

Nu har jag nyss städat lite eftersom Kristian kommer imorgon! ^^

Hoppas att alla andra oxå haft en riktigt härlig och rolig sommardag!

Hästtvättning och Sandö


Idag har det åter varit en härlig sommardag! Första delen av dagen sysslade jag med att ha ut katterna i uteburen, äta min frukost ute med en bra bok i handen och fixa vatten till hästarnas tre gräshagar. De var så törstiga och det kan man förstå, vi har inte fixat vattnet dit förän nu eftersom de inte varit så länge på gräs förut men nu när de börjar ha vant sej så har dom fått börja va flera timmar i sträck.

Andra delen av dagen åkte jag in till stan. Där träffade jag Pytti och vi gick och åt vårrullar hos Thai-tanten. Hon har så otroligt god och billig mat, men min favorit är nog ändå hennes wook. När vi var mätta styrde vi våra steg mot stranden, Sandö. Soffi kom oxå med oss till stranden och Ello kom när hon hade slutat jobba. Det var inte så mycket folk så man behövde inte trängas men det var så varmt och härligt! Så vi slog oss ner där i sanden med våra handukar och sololjor. Det var så roligt att vara alla fyra igen! Jag passade på att sola min rygg som man inte kan sola när man ligger i en solstol, jag blev nog lite åt det brunare hållet måste jag säga. Så där låg vi i några timmar och pratade om sommaren, studenten, livet och en massa annat! Dessutom lite skvaller om ett och annat såklart...



Tredje delen av dagen (alltså ikv) var det fortfarande jätte varmt så mamma och jag tvättade Poppe ute i solen. Nu har alla hästar blivit tvättade iår och det känns så bra att alla iaf blivit tvättad en gång, några flera gånger t.om. Vi tvättade Odin i tvättboxen oxå när vi ändå höll på och igår när det var så varmt ute tvättade jag Tindra på dagen ute i solen.



Nu har vi nyss kollat på filmen Vi Hade I Alla Fall Tur Med Vädret-Igen, den var riktigt rolig! Nu ska jag se på film me Kristian oxå genom Skype, Zack And Miri Make A Porno, ja har ingen aning om den är bra lr ej men vi får la se! ;)

Midsommarhelgen


Min midsommarhelg har varit perfekt enligt mej, jag har spenderat hela helgen vid villan! De flesta som jag känner föredrar att fira midsommar med någon fest lr med kompisar ute någonstans. För mej skulle det inte bli någon riktig midsommar om jag inte var på villan. Det skulle kännas som ett tomt hål där midsommarn varit.

Först på fredagförmiddag åkte mamma och jag in till stan på vår traditionella midsommarshopping. Först och handla massa god mat och sen till torget och köpa nypotatis, jordgubbar och körsbär. Sedan ta varsin glass och gå och kika i några affärer, vi gjorde t.o.m. några reafynd. 
På eftermiddagen tog vi ut katterna i uteburen, skötte hästarna, jag plockade en blombukett och en syrenbukett till huset och till villan och till sist ryktade jag Tindra.
Fredag mot kvällen åkte vi ut till villan, vi grillade en massa gott, lr jag grillade. Vi grillade marinerade köttbitar, majs, bröd, zukini och champinjoner fyllda med smältost och bacon runt omkring. Till det åt vi nypotatis och sill, det var en drömlik middag! Vi gjorde oxå jordgubbstårta som blev väldigt god! ^^

Lördag gjorde vi fattiga riddare som vi sedan åt ute med glass och blåbärs- och jordgubbssylt. Mums! Resten av dagen solade jag och mamma och läste en bok, och åt godis förstås! Det är alltid nån som åker hem till katterna och hästarna på förmiddagen för att ge mat, släppa ut och mocka och sånt. Sen åker någon hem vid femtiden för att ta in hästarna och ge alla djur mer mat. På Lördag så ville jag åka hem och sköta det. Otroligt praktiskt att ha körkort, även om Volvon är lite jobbig att köra, dessutom går stolen inte att få tillräckligt långt fram så jag måste sträcka mej jätte mycke för att få kopplingen i botten, men som tur är behövs det ej för att växla den. Katterna fick mat och hästarna fick mat, och sedan åkte jag tillbaka. Då grillade vi lika mycket gott som föregående kväll och det var så varmt så man kunde sitta ute och äta och slippa frysa. På kvällen satt vi ute på altanen i solen och spelade kort, åt vindruvor, godis och glass med jordgubbar. När myggorna kom gick vi in i värmen och kollade en film. ^^

På Söndag var det ännu varmare så det gick att äta frukost ute och den dagen tillbringades oxå i solstolen med en bok och godis. Skönt det var att äntligen kunna sola! Mot kvällen grillade vi en sista gång, kycklingben och majs och bröd. Vi åt ute och sen packade vi och åkte hem. Söndag kväll tog jag oxå en ridtur på Tindra, skönt att få tillbringa en lugn och solig helg vid villan men oxå skönt att få komma hem igen till hästarna och katterna! ^^

Hoppas alla andra oxå haft en bra midsommarhelg!






Full rulle hela dagen!

Puuh jag är alldeles slut, jag har verkligen varit igång idag! Sov länge men skulle vara kl 12.00 hos faster och sätta kål. Vi jobbade stenhårt utan paus i tre timmar och plockade och plockade och till slut blev vi klara! Vi fikade efteråt med glass, rabarberpaj, bullar och saft ock kaffe. Det smakade urbra efter jobb! Nu har jag dessutom lite mer pengar i min plånbok ^^

Jag hann bara åka hem så kom faster och hämtade upp mig. Då åkte vi till farfar som har flyttat in till en liten lägenhet i ett ålderdomshem här i byn. Vi skulle dit och hälsa på och städa åt honom. Tänk att han är 94 år och nyss fått sitt körkort förnyat och kör bil och allt möjligt. När vi städat de två rummen plus köket fick vi lite fika även hos honom.

När jag kom hem tog jag ut katterna igen och gick till stallet för att mocka, byta vatten och ta in hästarna.

Ikv har jag tagit en jätte härlig ridtur på Odin ute i det fria och töltat och galopperat barbacka, han var så lugn å snäll och mysig. Efteråt fick  Dimma en liten midsommarryktning.

Resten av kvällen har jag tillbringat med att hjälpa mamma rensa blomrabatter, vi har rensat och rensat och rensat och det blev jätte fint! Nu ska jag lägga mej ner och sova för imorgon är det en väldigt rolig och härlig dag som väntar!

Äntligen en solig dag!

Idag lyste äntligen solen. Jag har varit i stan och shoppat med Pytti och Soffi. Hade inte träffat Pytti på hela sommaren, så det var roligt att träffa henne igen! Butikerna hade redan börjat med rea så vi kollade in den och gick oxå i lite andra affärer, som t.ex. Gina Tricot som inte börjat med rea ännu (typiskt). Vi blev sugna på nåt smått att äta oxå så vi gick till Wayne's och tog chokladmuffins och brownies, det var så varmt och fint så vi kunde sitta ute och njuta i solen. Dessutom pratade vi massa om planer inför sommaren.
Jag råkade få många shoppingkassar i min hand, notera "råkade". Jag hittade ett par sommarskor för 8 euro på rean men resten som jag köpte var inte på rea för resten köpte jag på Gina Tricot...d.v.s. en jätte härlig klänning i sailorstil, en basic kjol, en bikiniövredel (blev fullkomligt förälskad i den men fanns inga passande storlekar av underdelen så skall försöka fixa d på nåt sätt) och två par leggings, ett par svarta blanka långa och ett par svarta matta alvlånga. Ja, d blev rätt mycket men jag fick TVÅ stämplar på mitt bonuskort, bra va!


Brownie med grädde på Wayne's.


Bikiniövredelen jag blev kär i.

När jag kom hem tog jag ut Sammy och Kitty i uteburen och skötte hästarna klart för dagen. Ikv har jag varit på en cykeltur med Mikaela och än en gång fått bli påmind om min usla kondition. Men vi åt iaf ett par goda äppelmuffins mitt i skogen! ^^

Här brukar jag och mamma skida på vintern, nu var det cykeltur som gällde.

Nyfiken!

Nu är jag faktiskt väldigt nyfiken, vilka är ni som läser min blogg? Jag har ungefär 6 unika besökare varje dag, och jag skulle gärna vilja veta vem ni är! Lämna gärna en kommentar nu så jag får veta vem ni är ;)

Loppmarknad och annat

Idag började min dag tidigt, väldigt tidigt, det vill säga 08.30 *gäsp*. Anledningen till detta var att jag, Mikaela och Linda skulle besöka vartenda loppis i staden Vasa, d.v.s. ungefär 7 stycken? Jag är inte annars något stor fan av loppmarknader men man brukar alltid kunna hitta nåt fynd så d var min förhoppning! Och visst hittade jag några fina fynd, ett par svarta höststövlar som såg nästan oanvända ut och klacken var hel och bra t.om.! Dessa för endast 3 euro. Dessutom fick jag 4 nummer av Vecko Revyn från 2008 för 50 cent och ett snyggt armband för 90 cent.
Men jag undrar en sak...varför finns det 7 stycken loppmarknader i Vasa, men ingen sushi???? Ska man behöva åka till en annan stad för att få äta en maträtt som är lika vanlig som wook i resten av världen.


Mina loppis fynd.

Idag har det även regnat så jag har myst i soffan med en kopp te och en bra bok på eftermiddagen. Kvällen har jag tillbringat i stallet, ryktat Poppe och varit på en ridtur med Odin. Det är väldigt mysigt att vara i stallet när det regnar ^^

Slumdog Millionaire


Igår kväll när det regnade mös mamma och jag i soffan och såg på Slumdog Millionaire. Den var bra! Det var intressant att följa Jamals liv på ett lite annorlunda sätt än man annars får göra i filmer.

Regnig dag

Idag har det regnat, regnat och regnat! Men jag tycker det är mysigt och somrigt när det regnar. Det som jag inte gillar är när det inte regnar men solen inte heller lyser, när det är sådär halvmulet eller mulet men inget regn, sånt mellanväder hatar jag, usch, det ska vara riktigt fint och varmt väder eller så riktigt regnigt och ruskigt!

I alla fall så har jag tagit vara på den regniga dagen. Jag har städat hela min kläd garderob! Jag har rensat bort kläder som jag inte använder mera och oxå typiska höst och vinterkläder har jag packat ner för sommaren. Nu hänger alla mina tunikor och klänningar och festtoppar snyggt på galgar i färgordning. Mina byxor och tröjor är snyggt ihopvikna i prydliga högar i en hylla, mina underkläder, sockor och bikinis är i prydliga högar i en annan hylla, mina bastoppar och t-shirts är i prydliga högar i en tredje hylla och i en fjärde hylla är mina hoodies, pyjamaser, mjukisbyxor och träningskläder.
Dessutom har jag gjort plats i en till hylla för bälten, kuvertväskor och skor. Nu är det jätte snyggt och lätt att hitta vad man skall ha, skönt! ^^

Dessutom har Mikaela varit här en stund och vi har sjungit Sing Star, 80's och Abba. Vi var ganska jämna i poängen måste jag säga.

Här kommer en knasbild på tokiga Sammy som lagt sej i lavoaren efter att jag nyss tvättat händerna och lavoaren är alldeles blöt! Japp, det är vår Sammy det, katten som inte är rädd för vatten, snarare älskar att bada i det.


Söndag

Söndag, alltså igår, var varvad med moln och solsken, kallt ich varmt. Vi tog ut Sammy och Kitty till uteburen på förmiddagen, d är inte alls lika rädda nu när dom börjar ha vant sej. Nu äter de gräs, solar, leker med varandra och hälsar på andra katter. De har fått flera vedträn att klättra på och en liten koja att gå in i eller sitta på, det ser verkligen mysigt ut  där nu! Vi har buren bredvid trädgårdsmöblerna på gräsmattan så jag satte mej där med en bok och läste när jag inte satt och skrattade åt katternas galna upptåg. Lite senare kom solen fram så vi kunde sitta ute och dricka och äta chokladkaka, d var gott!!




Senare på dagen var det stallet som gällde. Mamma och jag tvättade Michelle som ännu inte blivit tvättad iår, hon älskar att bli tvättad! Hon står alldeles stilla och ba njuter, ren och glänsande blev hon oxå!
Därefter tog jag ut Malin och ryktade henne och redde ut hennes svans som var en enda stor tova nästan.

Det var så varmt så vi kunde äta middag ute bredvid katterna. De kände förstås matlukten och började jama och ha sig, de äter vad som helst, potatis, bullar, kex, lök, sallad, gurka, potatisskal, chips, pepparkakaor, ja allt dom kommer åt!

På kvällen red jag en lång tur på Odin barabacka längs åkervägen och sen töltade vi en massa i hagen, det var så härligt! Det var varmt, solen sken, grönt och sommar överallt och Odin förstås, då kände jag mej verkligen lycklig ^^
Lika mysigt var det sen när jag tog ut Tindra och red på henne i gräshagen som är full med vita och gula blommor, hon gick så lugnt och snällt.
När jag ridit hjälpte mamma mej med att tvätta Dimma oxå, för hon kan vara lite besvärlig ibland men igår var hon jätte duktig! Hon tyckte nog det var skönt med varmt vatten och massor av skumsåpa.



När vi kom in ur stallet var klockan rätt mycket så jag tog en dusch, åt en smörgås och såg på Changeling. En sann historia som är väldigt sorglig men ändå på något sätt lycklig. Men jag hann nog bli väldigt förbannad under filmens gång, på flera av personerna...så arg så jag trodde jag skulle spricka, men till sist fick de ju sitt straff...se den filmen, jag tycker man ska ha sett den och veta vad som hänt på riktigt för ändå inte så längesen...

Fredag

I fredags var det full rulle på dagen! Jag åkte in till stan för att handla inför kvällens tjejkväll vid villan, och dessutom handlade jag på samma gång allt vi skulle ha hem över helgen så att inte mamma behövde åka en gång till sen. Jag var även och köpte uteblommor som ska planteras på balkongen. När jag kom hem var det lite mat som gällde och damsugning av hela huset. Efter det var det dags att ta in hästarna från grönbete och mocka deras boxar och lite annat smått och gott. Dessutom hann jag göra mej klar och packa innan Soffi och Ello kom vid halv sju!

Vi åkte direkt ut till villan med min bil. Efter flera dagar av dåligt väder hade vi tur eftersom solen sken just denna kväll! Vi grillade korv, biffar, champinjoner fyllda med smältost kringlindade med bacon, paprika, bröd och majs. Vi gjorde även en fräsch sallad och så hade vi italiensk sallad och potatissallad. Det blev jätte läckert och det smakade ännu bättre när vi kunde sitta ute och äta. Vi tog massa somriga foton och tävlade om vem som kunde äta majs snyggast, fast jag vet inte vem som vann till slut.

När alla var mätta och belåtna satte vi på musik och så satt vi ute och spelade Labyrint, jag vann! Mot 23-tiden började det bli kallare så vi gick in och tände en brasa i spisen, åt godis och chips och kollade på Good Luck Chuck, som jag köpt på dagen. Det var en rätt bra handling och massor att skratta åt och ibland tyckte man väldigt synd om personerna i filmen när de hamnade i väldigt pinsamma ögonblick. Ännu en film värd att se! Vi bäddade med massor av madrasser på golvet framför teven och sen satte vi igång en ny film i väntan på att bastun skulle bli varm. Det var Casanova med Heath Ledger i huvudrollen. En väldigt charmig roll för honom. Ungefär vid tretiden på natten bytte vi om till bikini och gick ner till bastun. Där kastade vi på massor massor tills det brände i hyn. Då sprang vi ner till vattnet och tog sommarens första dopp! Åhh fy f*n va d va kallt men samtidigt otroligt skönt! När vi hoppat i sprang vi snabbt upp igen och in i bastun, och så höll vi på en stund tills solen började gå upp vid halv fyra tiden. Soffi var nog mest på hugget av oss, hon kastade på tills det rykte i bastun och skulle vi inte velat gå upp efter npgra varv tror jag hon skulle ha hållit på ännu! Vi sov väldigt djupt den natten. Idag sov vi länge, åt en stor härlig frukost, var ute med båten en sväng och diskade innan vi åkte hem! 

Lite bilder! Lägger inte upp bilder på Soffi och Ello när jag inte vet om dom vill det...

 

 

 

Svanparet simmade förbi medans vi åt.

 

Kallt brrrr.

 

Solen höll på att gå upp medan vi badade.


The Last House On The Left

I Torsdags kväll var jag och Mikaela och såg på The Last House On The Left på bio. Den var helt otroligt bra för att va en skräck/thriller film! Den var så spännande hela tiden så jag höll på att bita av mej naglarna och försvinna i biostolen. Inte för att man blev rädd utan för att det var spänning hela tiden och man levde sig så in i filmen! Skådespelarna var dessutom väldigt duktiga, dom var så äkta! Det är en film att se! Om man är 18 förstås hihi ^^


 


Kålsättning

Idag har jag tjänat pengar! Jag har varit hos min faster och hjälp dem sätta kål. Det är inte så jätte jobbigt egentligen eftersom man får sitta rak i ryggen på en maskin och plocka små plantor från en ställning framför sej och lägga dem i små behållare som går runt runt i en cirkel. Hennes man kör traktorn och vi sitter och plockar plantor. Det var mulet och regnigt men efter ungefär två timmar började det spöregna så då var vi tvugna att sluta och åka tillbaka till huset. Där bjöd faster på kaffe och saft och sockerkringlor. Dessutom har jag nu 20 € extra i min plånbok!

Nu ska jag ge katterna mat och börja göra mej redo för bio ikv me Mikaela! Vi ska se The Last House On The Left och jag funderar starkt på att ta med ögonbindel, öronproppar och en kudde...och leg förstås eftersom d va K18...oh my good...



Klippning, shopping och ridning

Idag på förmiddagen har jag fått mitt hår klippt! Först tvättade hon håret och masserade in balsam så där underbart skönt så jag nästan somnade, och sen fräschade hon upp min gamla frisyr, blev nöjd!

Genast efter frisören åkte jag in till stan för att träffa Soffi klockan tolv. Vi var väldigt shoppingsugna båda två så vi frossade i affärer tillsammans hela dagen. Det var perfekt shoppingväder, inte regn och inte för varmt, men inte för kallt heller så man behövde frysa när man gick mellan affärerna. När vi shoppat några kassar gick vi till Subway och åt deras underbart läckra grillade smörgåsar med ost, olivolja, tomat, sallad, gurka, saltgurka och oliver, och en cola till! Ja kan känna den härliga doften bara ja tänker på dom...dessutom är det så otroligt nyttig mat, men ändå god!

Ikv har det regnat en skvätt, men det hindrade inte mej från att rida barabacka på Odin på vägen ut längs med åkrarna. Det var jätte fridfullt; Odin var lugn, det blåste inte, det regnade smått och det var lagom varmt. Ännu en perfekt sommardag till ända ^^


Jag vid Subway med min läckra smörgås, Soffi fotograf.


Detta shoppade jag idag! Jeans från Gina Tricot, topp från Gina Tricot, färgglada amrband från Gina Tricot, turkos t-shirt från H&M, hårband från H&M, svarta flätade armband från Kappahl.

Utekattbur

Idag fick vi vår utekattbur som vi köpt! Den är ganska stor så att de kan springa omkring men ändå inte för stor. Imorgon skall jag fixa dit sandlåda, vatten och några björkstammar att klättra i, också ett litet "hus" att gå in i. Sammy och Kitty har provat den idag. Jag lastade in dem i transportburen och släppte ut dem i uteburen. Stackarna som aldrig varit ute förutom när dom var bara några veckor gamla var ganska misstänksamma. De gick lågt, spanade och smög. Men till sist vande dom sej lite så de låg och njöt lite i solen. Några av våra utekatter, Madonna och Tilde kom också fram och hälsade, Sammy och Kitty gjorde STORA ögon åt dom. Jag passade på att sola bredvid buren så nu har jag fått lite brun sommarhy iaf! ^^

Ikv följde jag med mamma och Odin när hon red på honom på vägen ut mot åkrarna. Dessutom red jag senare också på Tindra ut mot åkrarna. Det var perfekt väder för ridning ikv!

Sommarlov!


Nu har jag haft sommarlov i ungefär en vecka och det är otroligt skönt! Det är massor man inte hunnit göra när man haft skola som man nu hinner göra plus att man hinner ta det lugnt å samla energi. Dessutom skall jag verkligen försöka blogga lite mer...

Vad har jag då gjort denna sommarlovsvecka som varit? Jo på avslutningsdagen var det ju fest i skolan som gällde först, den innehöll bl.a. studentdimission och stipendieutdelning, ett stipendie i biologi delades ut till mig. Det var som vanligt jätte varmt ute! Man behövde ingen tröja utan kunde bara gå i klänning. Jo klänning, jag hittade ju en underbart fin klänning i vintras till avslutningen, Pytti hade hittat en klänning för två veckor sen till avslutningen, när vi såg varann blev vi så chockade att vi ropade högt och jag tappade min väska i golvet, vi hade köpt samma klänning men olika färg! Och dendär klänningen var heller inte någon som är "vanlig" eller som alla köper, men vad säger man, kompisar klär sej lika! När avslutningen var över åkte Soffi, Ello, jag och Pytti hem till Pytti i min bil. Pyttis syster tog yrkesexamen så vi var bjudna på fest! Där fick vi pizza, karelska piroger, bål, tårta och bullar! Därefter var det bara för mej att bege mej till nästa fest, nämligen hem till Linda som tog studenexamen, därefter till Mikaela och Sara som tog yrkesexamen och studentexamen. Gissa om jag var mätt efteråt...sist och slutligen åkte vi in till stan, träffade kompisar, tog en båttur och firade skolavslutning.

En snabb sammanfattning:
Söndag: Varm dag. Lunch ute. Tvätta Odin ute med såpa och varmt vatten. Hälsa på vår nya granne och hennes tre hundar, hennes två hästar och hennes två katter, hon var trevlig! Saft och bulle ute. Rida på Tindra.
Måndag: Tvätta Tindra ute me såpa och varmt vatten. Mocka åt hästarna och byta vatten m.m. Sitta ute i trädgården och läsa tysk bok, Berts Romantische Katastrophen. Laga mat. Ge katterna mat. Ge hästarna mat. Rida på Odin. Läsa lite mer. Titta på filmen Shrek.
Tisdag: Sova länge. Tvätta alla tre träns inklusive nosgrimmor. Putsa upp dem med läderlotion. Åka till Komossa och titta på kattbur. Äta stora mjukglassar vid Tesses café. Rykta Dimma.
Onsdag: Inleda storstädning i sadelkammare, flytta ut alla hundra saker som är där, sadlar, träns, täcken, ryktborstar, skor, skotillbehör, oljor och medel, ridhjälmar och tillbehör m.m.m.m.m.m.m.m, tvätta alla väggar och hyllor, sortera bort onödiga saker, flytta in allt igen och göra ordentlig ordning. Rida på Tindra. Rida på Odin.
Torsdag: Städa klart i sadelkammaren, åka till stan och träffa mamma. Gå och köpa nattygsbord åt mej från Jysk. Handla mat. Handla blommor vid Plantagen, bl.a. en till kaktus åt mig. Gå på trav, äta korv, träffa moster, kusin och hennes lilla bebis. Sätta ihop mitt skåp alldeles själv.

Ja, och så i helgen har mamma och jag tvättat ytterligare tre hästar, rensat grönsakslandet och vattnat, skött om stallet, jag har ridit på Tindra och Odin, kollat 3 filmer och läst en väldigt bra bok. (Inte Bert)

Förhoppningsvis börjar jag skriva oftare nu så det inte blir sånahär snabbrepriser!

RSS 2.0