Idag har jag lärt mej...


att man skall kolla priset på ett klädesplagg innan man blir förälskad. För idag råkade en 60€ sommarklänning från Sisters hamna i min garderob.

Så här var det...Idag efter skolan åkte jag in till stan för att köpa pysselpapper, fuktkräm till ansiktet, en present, en grimma och jeans. Presenten fick jag, fuktkrämen och pysselpappret fick jag. Grimma fanns inte rätt färg och jeans hann jag inte ens titta på. För när jag gick in i Aleksi 13 och såg denna underbara skapelse, var jag såld. Det hängde tre fina klänningar där, sommarklänningar. En rosa me diverse detaljer, och två likadana klänningar fast i olika färg. Jag provade alla och blev hopplöst kär i en av dom. Den är verkligen helt underbar! Ska sätta in en bild imorgon så får ni se. Ja, iaf så blev jag kär och bestämde mej för att denna måste jag ha! Så först ska jag ha den på vårfesten i skolan och sen ska ja ha den heeela sommaren. Nåja iaf, jag stod där i provrummet och var alldeles förtrollad, så jag bestämde mej för att skippa den rosa och den andra färgen av samma klänning. Den rosa kostade 30€ så ja tänkte jaah den här kostar väl nåt sånt me då, kanske 45€ tänkte jag. Men oj vilken överraskning när jag såg prislappen, 60€! Men oj va den var värt det! Mamma var lite tveksam till priset först men när jag tog på den hemma och visade henne tyckte hon oxå att den var riktigt fin! ^^ Bild imorgoon.

Ikväll har jag annars pysslat med en liten överraskning till älskling till alla hjärtans dag som är om några veckor! Tänker inte skriva nåt om d ifall han råkar läsa detta inlägg.

Helloo

Oj oj jag har inte haft någon större tid att blogga som kanske har märkts men nu tar jag mej tid!

Fredagen var en väldigt händelserik dag btw. Först hade vi skidning på gymnastiken. Pytti och jag hade bestämt occc för att dra ut i spåret 08.00 ist för 09.00 då skolan börjar. Bara därför att det är 2 km att gå till skidspåret och 2 km från spåret, plus att spåret är typ 4 km och det är inte alls roligt att behöva stressa dit me skidorna, stressa runt spåret och stressa tillbaka! Man vill ju hinna njuta! Sen var det ju oxå ett litet plus att vi hann skida två varv och vår gymnastiklärare blev väldigt nöjd och glad! Många påstår att hon är ett monster men jag har inte märkt av nåt sånt..ännu...jag tycker hon är bra! För jag kan förstå att hon blir irriterad på vissa elever ibland...
På fredagar har Soffi, Ello, Anna och jag dessutom håltimme vid lunchen så då passsade vi på och stack till Kotipizza! Ahhh det var underbart gott! Drycken ingick i pizza priset och man fick dricka hur mycket man ville! Och en annan sak, jag åt upp hela min stora pizza! Det brukar jag aldrig orka, men skidningen tog en hel del energi!
När skoldagen sen var slut så hade jag körlektion! Vi körde i stan även denna gång, och det börjar gå bättre! Även om jag ännu känner att jag behöver öva mer, och vilken tur att jag får det då för har mer än hälften körlektioner kvar, skönt!
Fredagkväll gjorde jag mat så att vi skulle få äta nångång när mamma kom ur jobbet. Det så att jag skulle hinna rida på Odin. Han var så duktig! Det var oxå bra för jag kunde rida utan sadel och ändå rida rätt hårt, galoppera å så, för fast jag skulle tappat balansen och fallit av så var det så mycket mjuk snö under så det hade bara varit roligt!
Innan det var dags för Let's Dance hanns det dessutom med kokosbollbakning! Och mums va goda dom blev, fast nu är nästan alla uppätna hihi...
Senare kollade jag förstås på Let's Dance med massor av gott att trycka i mig!

Några bilder dåå, den första e på vägen till skidspåret, dom andra ser man ju va d föreställer!


Lycklig

Livet är faktiskt alldeles underbart och jag är faktiskt väldigt lycklig. Nej inget speciellt har hänt, allt är som det är, och det är just därför jag är lycklig.

En bra foundation please!





Jag vill ha en foundation som jag älskar! Jag är rätt nöjd me den jag har, men det finn vissa minus och d är att den täcker inte helt, efter några timmar ser den oljig ut och den spricker upp här och där. Jag har en blandhy, både fet och torr, plus att jag har rätt känslig hy med röda partier här och där. Jag vill ha en foundation som täcker till max men ändå inte ser onaturlig ut, en foundation som inte gör huden torr och inte heller innehåller olja, en foundation som håller länge utan att börja se kakig lr lös ut, en foundation som ger en matt och jämn finish! Några tips??

Hemmadag


Istället för att sitta på samhällstimme just nu sitter jag hemma i min säng. Mådde alldeles för dåligt för att gå till skolan idag, men känns mycket bättre nu när jag tagit en av mina superduperstarka värktabletter med en varningstriangel på. Tack vare dem fick jag en sköön djuuup sömn oxå! Men nu kan jag inte ta någon till eftersom man inte får köra bil med dom..och jag skall nämligen köra bil idag. Jag förstår att folk kan bli beroende av såna där tabletter för man får en verkligt skön känsla när man tagit en! Och sen somnar man, och sömnen är så otrolig mjuk och skön, härligare än vanlig sömn! Men usch nä, jag hade inte tänkt bli beroende...

Det hände en annan riktit mysig grej imorse med! Rosi, en av våra innekatter som är rädd för människor (hon var vildkatt från början) älskar att sova i min säng. Hon går alltid och lägger sig i mitt rum så fort dörren öppnas. Men man får aldrig kela med henne lr röra vid henne, hon springer undan. Och om man försöker klia henne när hon ligger nånstan fräser hon och slår med tassen hårt på handen. Så idag när jag var uppe och hämtade vatten kilade hon in i mitt rum och upp i sängen och la sej i fotändan. Jag la mej igen och somnade en stund. Sen vaknar jag och hon ligger fortfarande i fotändan. Men då stiger hon upp, börjar spinna och kommer fram till min kudde!!!! Ni kanske inte förstår hur otroligt d är för Rosi, men jag som känner henne..wow..Hon har inte spunnit sen Mosse levde och hon låg och kelade med honom. När ho kom fram till mej la hon sej jätte nära mej vid mitt ansikte och jag fick klia henne. Där låg hon, njöt och spann och blev kliad. Till slut vågade hon t.om. nosa mej i ansiktet. Men nu har hon återvänt till fotändan igen och blivit sitt vanliga gamla jag.

Nej, nu ska jag försöka ta mej upp och äta nåt, börjar bli hungrig...

Tredje körningen och kursval...


Idag körde jag alltså för tredje gången! Hade körtid 08.00 så fick öva lite mörkerkörning samtidig. Idag var det landsvägskörning som stod på programmet, d var riktigt roligt! Det var skithalt på vägarna och en massa bilar som skulle till jobbet, ja å så hamnade jag att köra framför vår skolbuss med! Men iaf så var det roligt och det kändes som att d gick bra, råkade bara blända alla bilar som jag mötte ;) Kommer alltid ihåg att man skall slå om till halvljus när ja sitter bredvid nån som kör, men neee inte när jag skall köra själv inte. Imorgon skall jag köra igen och då är det stan som gäller!

Annars har skoldagen varit rätt vanlig, förutom att vi hade studiehandledning imorse och nu måste vi börja fundera över vilka kurser vi skall välja till nästa år och välja så att vi får ihop till 75 kurser till slut. Det där att komma upp till 75 kurser är INGET problem för mej, jag kommer att komma upp över 80 kurser sammanlagt. Men dedär med att välja kurser..jag vet inte vilka jag skall välja bort!! Det är så många jag skulle vilja ha och som jag tycker att jag behöver ha. Jag är ju inte HELT säker på vad jag vill bli ännu fast jag har mina aningar, men om jag skall bli veterinär som jag mest har tänkt på borde jag välja mer kemi och fysik, skall jag bli typ något inom hälsovården, barnmorska lr nåt, borde jag välja mer hälsokunskap, vill jag bli pyskolog sist och slutligen borde jag välja alla psykologikurser! Jag kan inte välja allt det här, även om jag redan haft 4 psykologikurser...hmm..jag skall nog gå och fundera med studiehandledaren...

Kom nyss hem från min faster oxå, har varit på såndär berörings avslappning, taktil, igen. Jag blev så avslappnad att jag somnade, hihi, otroligt mysigt dedär.

Puuh äntligen ...

Puuh äntligen är det Måndagskväll och det känns genast lite mer uthärdligt! Var skönt att bara komma hem från skolan oxå, försökte göra läxorna då men med två busiga kattungar som ville hjälpa till tog det lite längre än beräknat, men klar blev jag, och vem vet, kanske läxorna blev lite bättre gjorda när dom hjälpe till?


Här hjälper Kitty till


När Sammy kom och ville hjälpa till blev det fight

Det har snöat snöat hela dagen idag, så jag har faktiskt oxå passat på att motionera lite med en skidtur på vanliga skogsvägen. Det går så lätt när det kommit nysnö! Kändes så härligt att vara ute och röra på sj! Ikv har jag även tagit en barbacka ridtur på Odin i all nysnö, även d e mysigt att lunka fram i nysnö. Ja, så d får gärna fortsätta snöa om d vill, bara d inte blir regn!

Nu ska ja se lite Desp, men sen måste jag sova, ska upp redan kl 06.00 imorn! Har körlektion kl 08.00 och vill inte behöva stressa me frukosten och jag måste dessutom tvätta håret. God Natt!

Hata Måndagar


Gaargh va jag ogillar Måndagar, hela dagen känns som en enda lång uppförsbacke! Likasom fredagen känns om en skön nerförsbacke...nåja, får iaf sluta snart!!

Sommarkänslor

Mitt i Januari fick jag sommarkänslor och gick in och kollade på vad Victorias Secret har för nya bikinis för iår. Jag hittade massor av snyggt och här är två som jag är alldeles säker på att en av dom kommer jag att sola i till sommaren.

Denna finns i flera färger och det är inte den färg som är på bilden som jag vill ha, utan den som jag vill ha är VIT med guldringar

Victorias Secret





Victorias Secret

Söndag förmiddag


Kom mej upp lite tidigare idag än vid lunch, känns rätt skönt för en gångs skull! Idag ska jag njuta av söndagen genom att ta en skidtur med mamma och varm choklad. Senare ska jag oxå ta en ridtur på Odin innan det blir mörkt. Jag längtar verkligen till ljusare tider när man hinner göra mer ute medan d ännu e ljust...

Har sovit riktigt bra inatt, trodde inte jag skulle göra d efter att Linda, Mikaela och jag kollat en väldigt skrämmande skräckfilm igår kväll/natt...Jag tror d var 18-års åldersgräns på den så EGENTLIGEN skulle jag inte fått se den hihi, men om några veckor så är jag myndig, rättare sagt 3 veckor ^^

Brrr..

Idag har verkligen varit en kall dag, när jag vaknade imorse var det 20 minus grader, 20 minusgrader! D e typ kallaste dagen på hela året...gissa om jag byltade på mej massor av varma kläder. Som tur var behövde vi int skida på gympan när d var så kallt, så vi var inne ist och spelade volleyboll och innebandy, d var kul! Jag gillar verkligen att spela volleyboll, d e så härlig känsla när man får över bollen till andra sidan, men nu börjar jag känna av spelandet i musklerna, men då vet man att man gjort nåt!
Men tillbaka till de 20 minus graderna. D märktes även på andra sätt att d var kallt idag förutom att man frös. Vattenytan hade frusit i hinkarna i stallet, en del av hästarnas vattenkoppar hade frusit och när jag gick hem från bussen rimmade det på mina ögonfransar, när jag kom innanför dörren smälte d å rann ner i mina ögon, då kändes d verkligen som en superkall dag!

Ikv har jag haft en riktigt avslappnande kväll! Jag älskar att slappna av på fredagskvällar efter en lång skolvecka, har ingen lust alls att gå ut och festa lr nåt då, d hör lördagen till! Iaf så har jag tillbringat skön tid i stallet, Tindra fick bli ryktad och annat smått och gott som behövde göras. När ja kom in tog jag en vaarm dusch innan mamma och jag fortsatte pussla på mitt julklappspussel, det är snart klart! Det föreställer en kisse på en mega stor jordgubbe och så blå himmel som bakgrund, gulligt! Förstås har jag oxå kollat på Let´s Dance, Tåssan gjorde mj sällskap i soffan plus en chokladplatta. Nu känner jag mej riktigt nöjd och glad och oxå väldigt väldigt trött...snark...

Äntligen fredag


Nu är det äntligen fredag! Nu ska jag slappna av. Igår var en väldigt händelserik dag som sagt, även fast jag bara hade tre timmar i skolan. Började 10.30 och slutade 13.20. Efter skolan hade jag min andra körlektion! Först så fick jag köra lite i utkanten av stan med en hel del korsningar och större vägar. Sen körde vi in till stan och åkte genom stan hem. Det var massor att tänka på och jag blev lite förvirrad av allt, jag menar, jag kan ju trafikreglerna, jag kan ju säga när jag sitter brevid mamma när hon kör att ja här måste vi väja för den och den och här måste vi byta fil och dedär trafikmärket säger så och så, jag kan allt d där, men d blir en helt annan sak när man sitter vid ratten! Men jag är ändå riktigt nöjd med hur d gick, och sen när jag får in vanan kommer d nog gå som d ska! Efteråt när vi kommit tillbaka och hade parkerat sa min lärare:

-Ja nu har du varit och kört i stan för första gången Petra
-Jaaaaaa *SUCK*
-Jaa haha, du suckar, men d e inget konstigt, d e int så lätt första gången men du ska nog va nöjd för du va duktig om man tänker på att d va första gången

När han sagt d kändes d ännu bättre ^^

När jag kört klart bokade jag in resten körlektioner plus teoriprovet, sen gick jag till biblioteket och gjorde läxor medan jag väntade på att teoritimmen skulle börja. Det var massor med nya som börjat, bl.a Ciino, så rummet var hel fullt.

Hem kom jag mot sju tiden, och innan jag la mej skrev jag klart om de 21 filosoferna, lämnade in det idag och nu känns d väldigt skönt att ha det undan iaf!

Nu ska jag damsuga! Ha en skön kväll!

Sent

Oj oj vad sent d blev, igår blev det ännu senare men då hade jag ju sovmorgon! Nu ska jag krypa till säng, berätta mer imorgon om denna dag, men eftersom jag inte hunnit skriva kan ni kanske tänka er att det varit en händelserik dag!

Opererat en fisk


Ikväll har jag opererat en fisk! Skärt upp magen och tittat på levern, tarmarna, magsäcken, gallblåsan och rommen m.m, det var faktiskt riktig intressant! Fast rättare sagt så hjälpte jag mamma att rensa lake, jag har aldrig rensat en fisk förut så ikväll var första gången i hela mitt liv! Först rensade hon en och visade hur jag skulle göra och sedan rensade jag en till helt själv, oj vad jag känner mej stolt! Men som sagt det var intressant, fisken som jag rensade var sjuk, den hade en väldigt dålig lever, den var rosa och hade stora blåsor på sj, plus en liten hård knöl..jag skulle gärna vilja veta vad det var som orsakat d och vad det riktigt var, kunde d vara cancer lr nån leversjukdom?

Nåja, vad har jag annat gjort ikv då, jo, varit och ätit på RAX, åt tre pizzabitar, 5 kycklingvingar, sallad, gurka, grynost och tacoships! Plus en MEGA-portion glass! Jag kommer inte behöva äta på flera dagar känns d som! Men mm va d va gott!!

All min snö..

Idag har den sista snön försvunnit och jag undrar om vi verkligen är i månaden Januari..jag menar, förut var det ju meter av snö och 20 minus grader den här tiden på året! Visst är jag glad att det inte är så kallt som 20 minus, men snön? Men jag hann iaf vara barn och leka i snön medan vi ännu hade massor av snö förut om åren! De senaste åren har det inte varit mycket att hurra för..nuförtiden skidar, skrinnar å pulkar jag gärna..och det går ju inte så bra utan snö...så snälla snö kom tillbaka!

Annars idag har jag varit i skolan som vanligt, när jag kom hem åkte jag till min faster för avslappning! Hon håller på med något som heter taktil och det är så skönt och avslappnande! Jag känner mej som en ny människa varje gång jag kommer därifrån!

Nu ska jag ta och läsa om nervsystemet och sedan skall jag ta itu med filosofin. Jag skall nämligen tenta filosofi kurs 1, eftersom jag inte haft den ännu och vet inte om jag får plats med den, så därför skall jag läsa allt själv hemma och sen skriva provet! Men när jag inte är med på några timmar så måste jag göra en annan uppgift ist, och det är att skriva en massa fakta om 21 st filosofer. Det skall vara ½ A4 sida för varje filosof, vilekt gör att jag skall skriva 10 ½ A4 sidor, därför tänkte jag börja ikv och ha som mål att komm till 10 filosofer innan klockan är 22.00! Wish me Luck!

Lång Dag!


Idag har jag haft en väldigt lång dag på d sätte att jag slutade skolan redan 12.10! Så därför har jag nu hunnit med massor! När läxorna var gjorda så rensade jag mina två garderober på alla kläder som fanns där. Resultatet var en väldigt stor klädhög i min soffa och på golvet. Sen började jag rensa ur! Det fanns en "behålla-hög", en "mamma lr packa ner i låda hög" och en "kasta-hög". Såklart blev "behålla-högen" störst men det fanns nog en hel del klädesplagg i dom andra med så känner mej rätt stolt, annars brukar jag ha svårt att kasta saker. När allt var i varsin hög vek jag allting och ordnade i olika kategorier i hyllor och på klädhängare. Det blev så bra! Nu kommer det att vara mycket lättare att hitta just det man vill ha. En sak som jag märkte oxå när jag städade ur bland alla kläder var hur otroligt mycket snygga kläder jag har! Visst köper jag bara sånt som jag tycker är snyggt men jag hittade saker som var helt otroligt snygga! Speciellt bland underkläderna...jag köper alltid underkläder när jag hittar några riktigt snygga och det har blivit en hel del så jag hade liksom ingen stor koll på vad ALLT jag hade, men när allt låg samlat framför ögonen så wow där fanns massor av snyggt, tror inte jag behöver shoppa på någon månad nu ^^

Här är några saker som hamnade i "behålla-högen"!


Vero Moda



Victorias Secret



Sisters



Kom nyss in från stallet så nu ska jag ta mej ett varmt fotbad och äta choklad!

Let's Dance!


Magdalena Graaf och Daniel Da Silva



Ikv var det alltså säsongpremiär för ett av mina favvoprogram, Let's Dance! Jag kollade såklart, uppladdad med smörgås, mazarin och choklad, gissa om jag har stor mage nu! Men åter till Let's Dance. Eftersom förra säsongen var så bra så var jag lite beredd på att jag skulle bli besviken när jag hade så stora förväntningar denna gång, men det blev jag inte! Mina favoriter är Laila Bagge, Magdalena Graaf och Morgan Alling, och tänka sej, dom var bäst ikv! Jag blev lite besviken när jag hörde att Laila skadat låret men shit det märktes verkligen inte! Och Magdalena var så vacker, oj oj oj, hon är så söt som brunett. Hon har dessutom en rätt het danspartner,, Sen var det ju Hasse Aro från Efterlyst oxå, han är inte en av mina favoriter men det var roligt att se honom skaka loss, man är ju så van att se honom stel och allvarlig! Nä det här verkar riktigt lovande, ser redan fram emot nästa fredag! ^^

Helg!


Äntligen är skolan slut och nu kommer en välbehövlig helg, jag tror jag ska börja med att äta pizza ^^

Håltimme


Nu sitter jag i skolan, har håltimme och äter godis. Har varit i skolan sen 08.40 men har inte haft någon riktig timme. De två första var gymnastik, tredje timmen var samling i klassen och nu håltimme. Men det är skönt, plus att vi alla fyra har håltimme samtidigt, jag, Ello, Soffi och Anna, och Sandra förstås men hon är ännu inte i skolan. En annan intressant sak, vi fick plättar till lunch idag.

Igår kväll tog jag en barbacka ridtur på Odin i all mjuk nysnö, det var jätte härligt. Det är så mysigt att sitta på Odins varma stabila rygg när han pulsar fram i djup lös snö och alla hans stora muskler rör på sig, det är något alldeles speciellt med islandshästar och vinter ^^ Men ingen som inte håller på med hästar kan förstå känslan...

Grammisgalan igår!


Jaaaaa, igår va d grammisgala och gissa vad? Mina favoriter vann, EMD! Deras låt,  "Jenny let me love you" blev årets lååt! :D

Första skoldagen för i år+övningskörning


Nu är jag hemma från årets första skoldag. Känns inte sådär jätte roligt att börja igen eftersom det betyder tidiga morgnar, vilket jag hatar! Men men, bra är iaf att jag har en väldigt skön period med massor av håltimmar!!! Måndag slutar ja redan 12, onsdag börjar jag först halv 11, torsdag har jag bara tre timmar, för jag börjar halv 11 och slutar 20 över 1. Plus att jag har en håltimme i mitten på varje dag förutom torsdag...otroligt skönt...

Idag var jag oxå på min första övningskörning när jag hade håltimme i morse. Det gick faktiskt riktigt bra, och det tyckte läraren med ;) Men jag har ju faktiskt övat rätt mycket hemma även om det var i somras så det är en tid sen...men vi får väl se om det går lika bra när jag skall in till stan för att köra..hjälp..idag övade vi mest på mindre vägar och att starta i backe, det blir lite mer trafik och saker att hålla reda på sen inne i stan..men det ska nog gå bra det med! Sen är det skönt att jag får börja övningsköra nu när det är halt och snö på vägarna så att jag lär mej att hantera det! Även fast det kanske inte sen när jag fått körkortet är så bra att vara nybörjare och köra när det är halt..

Nu borde jag läsa mina läxor, jag har ju faktiskt inte så många, bara tre stycken, det är inte mycket mot om ja skulle ha full period men ändå känns det lite segt...fast det som är roligt är att jag har biologi denna period, så om ja börjar med att läsa på det ska det nog gå bra..

Sockerfri dag


Idag är min hälsosamma dag i veckan. Jag har hittils lyckats hålla mig från bullar, kex, godis, saft, chips m.m..Det är inte lätt eftersom jag hela tiden känner ett sug efter något att äta, även fast jag är mätt! Så idag har jag försökt ignorera detta sug och ist för godis ätit vindruvor. Den bulle jag äter på eftermiddagen ibland bytte jag ut mot två knäckebröd med rökt skinka på. Men det kommer att bli värre mot kvällen och vindruvorna börjar ta slut..så jag får väl hämta morötter ur stallet lr nåt!

Nya skor


Kom nyss in från stallet. Har varit och gett hästarna mat plus att mamma och jag fick nästan alla sju hästarna ryktade, två av mina islandshästar kvar men dom ska ryktas imorgon innan jag rider!

Idag har jag köpt ett par nya skor eftersom mina absoluta favorit vinter stövlar är så slitna så de är inget att ha på vintern..om jag har tur kan jag ha dem när snön har smält bort...Men iaf så köpte jag ett par nya idag som faktiskt har en möjlighet att konkurrera med mina tidigare! Dessa är från Mekka och kostade 65 €, inte så farligt för såhär snygga skor!




Nu borde jag ta och cykla på motionscykeln vi har i vardagsrummet för att få bort den stora chokladmuffinsen och kakaon med grädde som jag la i mig på Wayne's Coffee idag men ist tror jag att jag skall mysa i soffan, se en film och äta det som lämnade av min pizza vid middagen! Ha en skön kväll!

Ny Design


Med ett nytt år kommer en ny snygg design! Det är Mikaela, yllestrumpa.blogg.se, som står för fixandet, tack Mikaela ^^

Mysig tjejkväll


Ikv har Cino, Malin och jag haft en liten mysig tjejkväll. Vi spelade ett sällskapsspel som jag fått i julklapp, sjöng ABBA-singstar och kollade på en skräckis. Ja och sen proppade vi i oss en massa gott förstås..vindruvor, chips och choklad^^

Både igår och idag har jag varit och skidat med mamma, det är så skönt att få komma ut och röra på sej i friska luften! Plus att det är så himla mysigt att dricka varm choklad mitt ute i skogen hihi.

Igår gjorde jag förresten en väldigt läcker Calzone för första gången i mitt liv, det tog tid men alla var väldigt nöjda med middagen! Mumsigt värre.

Första dagen på det nya året


Jahapp, nu har första dagen på det nya året varit då. Jag har hållit mina löften såhär långt, jag har inte bitit i mina läppar (ist har jag missbrukat läppomada för att hindra mj själv) och jag har motionerat, d.v.s varit på en skidtur med mamma! Det är förstås inget ovanligt, jag brukar skida mycket om vintern på en skogsväg alldeles i närheten men det bidrar ju förstås till bättre kondition!

Har nyss myst i soffan med katten Tåssan framför filmen E.T. Den är så gullig, lilla E.T är så gullig! Senast jag såg den var jag kanske 6 år så jag mindes knappt något från den. Innan jag sover skall jag och älskling titta på The Day The Earth Stood Still. Blev mycket utomjordingar ikv!

God Natt!

Gott Nytt År!

Jag tänkte säga lite om året som gått faktiskt. Det var ett väldigt speciellt år på många sätt, det var en j*kligt underbart år samtidigt som det även funnits jobbiga stunder. Jag har gjort väldigt väldigt mycket som jag aldrig gjort förut, och ganska stora saker t.om. Alltså, 2008, ett väldigt händelserikt år.

Men idag är första dagen på 2009, och jag har gett några nyårslöften som jag ska FÖRSÖKA att hålla...

1.Jag skall inte bita i mina läppar när jag känner mej rastlös eller nervös
2.Jag skall få bättre kondition
3.Jag skall ha en dag i veckan när jag inte äter något onyttigt alls, t.ex godis, bullar
4.Jag skall ha en dag i veckan när jag bara äter vegetariskt

Vissa känns det som att jag kommer hålla..vissa inte..men det återstår att se...

RSS 2.0