Kalla Fakta


Just nu har dom Kalla Fakta på TV4. Det handlar om djurplågeriet inom svensk travsport...jag hoppas att massor med människor tittar och jag hoppas att programmets avslöjanden leder till en förändring...jag själv kan inte titta. Jag blir alldeles för förbannad och ledsen. Mitt huvud känns som att det skall explodera av ilska och oförmåga att skära halsen av de personer som är inblandade i detta, av oförmåga att förstå att någon människa kan vara så in i helvete dum i huvudet, så självisk och så kall och så kärlekslös.
Till alla er som är inblandade i detta har jag en hälsing...jag hoppas och vet att ni hamnar i helvetet.

Fredag


Skönt med fredag, fredag betyder oxå samling med hela skolan och idag ska vi som var till Schweiz visa lite bilder och sånt från resan. Men det känns på något sätt konstigt eftersom hur fina bilderna än är så e dom inte lika fina som verkligheten. När vi var uppe på ett berg t.ex och man hade utsikt över Alperna, fotograferade vi en massa, men när man stått där och sett Alperna och utsikten med egna ögon och sen tittade på bilderna var det inte alls samma sak man såg...


Hjälp


Hjälp, för jag hinner aldrig skriva nåt här. Jag har ännu flera inlägg som jag vil skriva om saker som jag varit med om för typ en månad sedan. Men jag ska få hit det..

Nu har jag dessutom sovmorgon tisdag, onsdag, torsdag OCH fredag ahh! Jag börjar halv 11 dom dagarna så det är väldigt skönt..Och dessa sovmorgnar kommer att hålla i sig ända tills vi får jullov ^^

Denna vecka med början från måndag har jag gjort lite allt möjligt. Läxor varje dag förstås, i måndags bakade mamma å jag årets första julstjärnor eller jultårtor som dom oxå kallas, dom blev goda! Igår pysslade jag med två födelsedagskort, ett till mamma och ett till min farbrors sambo i Åre som fyller 75 år! Ikv har jag varit i stallet och ryktat Tindra riktigt ordentligt, hade tänkt rida oxå men lampan som lyser upp ridplanen hade gått sönder idag tyvärr och det går ju inte direkt så bra att rida i totalt mörker...

Nu ska jag sätta mej i soffan, äta kokosbollar och titta på Bonde söker fru, det är ett så mysigt program :D

Borta bra men hemma bäst!


Nu är jag hemma från Schweiz, lr rättare sagt var jag hemma klockan 01.30 på lördag, alltså natten till lördag som vissa säger...Nu har jag massor att ta igen i skolan, läsa in massa psykologi och räkna 40 matteuppgifter med a, b och c..men det är nog värt det! De kommande dagarna är dessutom bokade för hårfärgning inför modeshowen som är på Torsdag, genrep inför modeshowen och sen förstås dagen för modeshowen. Det ska bli kul!

I Schweiz hade vi det jätte bra, ska skriva ett långt inlägg om det med..Jag tycker bara att det är lite kallt här eftersom vi hade sol och 10-14 grader varmt där! Men det är nog ändå "hemma bäst"..trots kylan ^^

Guten Tag!


Jetzt bin ich in Schwyz in Schweiz! Wir haben viel spass hier und alle Leute sind sehr freundlich. Die Wetter war gut gestern und am Montag, aber heute regnet es ein bisschen. Die Landschaft ist sehr Schön und ich liebe die Natur hier! Es ist so andere als in Finnland! Schwyz liegt bei die Alpen so es gibt viele Berge hier. Es ist so Schön!!

Rubrik

Det är fullt upp hela tiden, så jag har inte hunnit berätta om min resa till min älskling över höstlovet men det ska jag göra så fort jag får nån timme över! ^^ Kan iaf säga att vi hade det alldeles underbart och roligt!

Imorgon bär det av till Schweiz med 6 andra tjejer ur tyska gruppen, bland dom flera av mina kompisar, och där ska vi vara i fem dagar och kommer hem på natten till lördag!

Så ha det så bra!

RSS 2.0