Hästtvättning och Sandö


Idag har det åter varit en härlig sommardag! Första delen av dagen sysslade jag med att ha ut katterna i uteburen, äta min frukost ute med en bra bok i handen och fixa vatten till hästarnas tre gräshagar. De var så törstiga och det kan man förstå, vi har inte fixat vattnet dit förän nu eftersom de inte varit så länge på gräs förut men nu när de börjar ha vant sej så har dom fått börja va flera timmar i sträck.

Andra delen av dagen åkte jag in till stan. Där träffade jag Pytti och vi gick och åt vårrullar hos Thai-tanten. Hon har så otroligt god och billig mat, men min favorit är nog ändå hennes wook. När vi var mätta styrde vi våra steg mot stranden, Sandö. Soffi kom oxå med oss till stranden och Ello kom när hon hade slutat jobba. Det var inte så mycket folk så man behövde inte trängas men det var så varmt och härligt! Så vi slog oss ner där i sanden med våra handukar och sololjor. Det var så roligt att vara alla fyra igen! Jag passade på att sola min rygg som man inte kan sola när man ligger i en solstol, jag blev nog lite åt det brunare hållet måste jag säga. Så där låg vi i några timmar och pratade om sommaren, studenten, livet och en massa annat! Dessutom lite skvaller om ett och annat såklart...



Tredje delen av dagen (alltså ikv) var det fortfarande jätte varmt så mamma och jag tvättade Poppe ute i solen. Nu har alla hästar blivit tvättade iår och det känns så bra att alla iaf blivit tvättad en gång, några flera gånger t.om. Vi tvättade Odin i tvättboxen oxå när vi ändå höll på och igår när det var så varmt ute tvättade jag Tindra på dagen ute i solen.



Nu har vi nyss kollat på filmen Vi Hade I Alla Fall Tur Med Vädret-Igen, den var riktigt rolig! Nu ska jag se på film me Kristian oxå genom Skype, Zack And Miri Make A Porno, ja har ingen aning om den är bra lr ej men vi får la se! ;)

Kommentarer
Postat av: mikaela

vilket svenskt avslut du fick till, bara för det så dissar jag att kommentera resten av texten ;)

2009-06-24 @ 20:37:29
URL: http://yllestrumpa.blogg.se/
Postat av: Linda

filmen e faktist bra tkr jag :) såg den nyss jag oxo.

2009-07-05 @ 12:45:24
Postat av: Petra

Linda: Jaa visst e han! =)

2009-07-06 @ 16:47:58
URL: http://bambin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0